Novosti

Ispiranje dječjeg igrališta
Dana 27.04.2014.po dojavi komunalnog redara izašli smo na ispiranje dječjeg igrališta u ulicu Tina Ujevića,Varaždin.
Posted on 28 04 2014 by JVP VARAŽDIN
Požar Caffe bara
26.04.2014. izašli smo na požar Caffe bara (Wrestling bar ) u sklopu Školsko sportske dvorane Varaždin u Graberju. Dolaskom na mjesto intervencije ustanovili smo da je došlo do požara hladnjaka koji se uslijed pucanja vodovodne cijevi sam ugasio. Provjerom smo ustanovili da nema više opasnosti od širenja požara , te smo se vratili u postrojbu.
Posted on 28 04 2014 by JVP VARAŽDIN
Eksplozija plina koji je izlazio iz plinske boce
Dana 26.04.2014. po dojavi PU Varaždin izašli smo na intervenciju eksplozije plinske boce u Zagrebačku 233 u Varaždinu. Po dolasku na mjesto intervencije utvrđeno je da je došlo do eksplozije plinske boce u garaži stambenog objekta, te da nema požara.
Posted on 28 04 2014 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija- prevrnuće kamiona i istjecanje goriva

      Dana 24.04.2014. po dojavi Centra 112 izašli smo na tehničku intervenciju - prevrnuće kamiona sa drvima. Prema dojavi postojala je mogućnost da se u vozilu nalazi ukliještena osoba. Po dolasku na mjesto intervencije izviđanjem je ustanovljeno da se je kamion Mercedes Actros, prevrnuo u rotoru u Turčinu. Vozilo je bilo okrenuto na bok, a iz rezervoara je curilo gorivo. Mjesto nezgode sanirano je od strane pripadnika JVP Varaždin, DVD-a Gornji Kneginec, te djelatnika PZC-a.

                                                                                                                                                         

Posted on 25 04 2014 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video