Novosti

Požar stambenog objekta

Dana 05.01.2015. izašli smo na intervenciju požara podruma u Marofskoj 63 u Kučan Marofu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da je gorjela skladištena piljevina za ogrijev. Brzom intervencijom lokaliziran je požar na jednu podrumsku prostoriju, te je spriječeno njegovo širenje.

Posted on 07 01 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar stana

Dana 01.01.2015. izašli smo na intervenciju požara stana u ulici Stjepana Vukovića 2 u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da je nepažnjom vlasnika zagorio ručak na električnom štednjaku.

Posted on 05 01 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija

Dana 30.12.2014. odradili smo tehničku intervenciju otvaranja lifta koji se zaglavio u zgradi između desetog kata u Zagrebačkoj 19 u Varaždinu. U liftu su se nalazile dvije osobe, a isti je otvoren te je obaviješten ovlašteni servis i predstavnik stanara zgrade.

Posted on 30 12 2014 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija
Dana 28.12.2014. izašli smo na tehničku intervenciju skidanja snijega sa krova pozornice postavljene na Kapucinskom trgu u Varaždinu. Težina snijega prijetila je urušavanjem krova pozornice.
Posted on 29 12 2014 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video