Novosti

Događaj bez učešća

Dana 04.04.2015. izašli smo na intervenciju po dojavi požara na jednoj od proizvodnih pogona u tvornici Varteks u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije, te pregledom cijelog pogona sa DVD-om Varteks, utvrđeno je da požara nema i da se radi o odsjaju od spaljivanja obližnjeg krijesa.

Posted on 07 04 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 04.04.2015. izašli smo na požar otvorenog prostora u blizini pročistača otpadnih voda u Varaždinu. Požar smo pogasili pomoću vitla za brzo gašenje i utrošak oko 500 l vode.

Posted on 07 04 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar dimnjaka - izvid

U noći sa 03./04.04.2015. izašli smo na intervenciju požara dimnjaka u Hallerovu aleju 9, restoran Baracco u Varaždinu. Dolaskom na mjesto utvrdili smo da je zapaljena krušna peć i da iz dimnjaka izlaze iskre. Dolaskom policije dogovoreno je da ne provaljujemo u prostorije, pa smo neko vrijeme izvana pratili događaj. Policija je preuzela odgovornost.

Posted on 07 04 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija

Dana 03.04.2015. izašli smo na tehničku intervenciju skidanja slomljenog prozora koji je visio sa prvog kata zgrade u ulici Kralja Perta Krešimira IV na broju 6 u Varaždinu. Intervencija je izvršena uz pomoć autoljestve i uz prisustvo djelatnika policije.

Posted on 07 04 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video