Novosti

Tehnička intervencija otvaranje stana

Dana 30.05.2015. u 12:37 sati,izašli smo na tehničku int. otvaranja stana u ulicu F.Supila 48.

Obzirom da zbog parkiranog vozila uz ogradu nismo mogli do balkona na 2 katu,popeli smo se uz pomoć ljeste kukaće.Kad smo se popeli na balkon,iznutra se pojavila ženska osoba i otvorila vrata balkona.Nismo trebali provaljivati te smo se vratili u postrojbu.Nazočni i djelatnici PP Varaždin.

Posted on 01 06 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar stambenog objekta
Dana 27.05.2015. izvršeno je gašenje požara stambenog objekta u Maruševcu br. 164 . Dolaskom na mjesto događaja ustanovili smo da gori krovište obiteljske kuće površne 10* 10 m gdje je po cijeloj površini bila naslagana slama u balama . Gašenje je započeo DVD Maruševec , a mi smo se pridružili sa dva „C“ mlaza preko dvodijelne rastegače i ljestvi sastavljači . Kasnije se pridružilo DVD Donje Ladanje. U gašenju i raščišćavanju potrošeno je oko 8000 lit vode.
Posted on 28 05 2015 by JVP VARAŽDIN
Ispumpavanje vode
Dana 25.05.2015. na poziv Policijske uprave varaždinske izašli smo na tehničku intervenciju ispumpavanja vode u Policijsku upravu.
Posted on 26 05 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje stana
Dana 24.05.2015. godine, građanin je osobno dojavio otvaranje stana u Dravskoj ulici,Varaždin.U stan smo ušli pomoću auto ljestve,preko otvorenog prozora.
Posted on 26 05 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video