Novosti

Tehnička intervencija - spašavanje na vodi - izvid

Dana 09.06.2015. po dojavi PU Varaždinske. izašli smo na tehničku intervenciju spašavanja na vodi. Nakon nekog vremena, naša intervencija više nije bila potrebna.

Posted on 10 06 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar gospodarskog objekta

Dana 09.06.2015. izašli smo na dojavu o požaru u ulici Janka Jurkovića u Varaždinu. Dolaskom na mjesto utvrđeno je da gori drvena građa u količini od 1 m3 prekrivena zemljom. U raskapanju nam je pomogao privatnik sa radnim strojem, a požar smo pogasili pomoću vitla za brzo gašenje i 3500 litara vode.

Posted on 10 06 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 08.06.2015. izvršeno je gašenje požara otvorenog prostora u Hrašćici. Dolaskom je utvrđeno da gori kup suhe trave površine 1 m2.

Posted on 10 06 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar stambenog objekta - izvid

Dana 08.06.2015. izašli smo po dojavi o širenju dima u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu. Dolaskom na mjesto utvrđeno je da požara nema, a dim je dolazio iz pekare Junior zbog loženja peći. Kako nikakve opasnosti nije bilo, vratili smo se u postrojbu.

Posted on 10 06 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video