Novosti

Vatrodojava iz Gradskog muzeja

Dana 18.07.2015. izašli smo na intervenciju po vatrodojavi iz Gradskog muzeja - Palača Sermage, na Trgu Miljenka Stančića u Varaždinu. Dolaskom na mjesto, te pregledom prostorija zajedno sa zaštitarom, utvrdili smo da je dojava lažna.

Posted on 20 07 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - istjecanje plina

Dana 17.07.2015. izašli smo na tehničku intervenciju istjecanja plina iz spremnika na farmi veterinarske stanice u Kaštelancu. Dolaskom je utvrđeno da je došlo do eksplozije pod zemljom zbog propuštanja cijevovoda između spremnika plina i plinske stanice. Naša intervencija sastojala se u zatvaranju ventila spremnika, te provjeri koncentracije plina.

Posted on 20 07 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - prometna nezgoda

Dana 17.07.2015. po dojavi ZHM Varaždin, izašli smo na tehničku intervenciju prometne nezgode u ulici Bana Jelačića 78 u Beretincu. Do našeg dolaska djelatnici hitne već su izvukli dvije unesrećene osobe, a naša intervencija sastojala se od uklanjanja akumulatora i provjere mjesta nesreće. Nakon dolaska DVD-a Beretinec, vratili smo se u postrojbu.

Posted on 20 07 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-prometna nezgoda
Dana 16.07.2015. a po dojavi Centra 112 izašli smo na tehničku intervenciju-prometna nezgoda u Optujskoj ulici kod Super nove u Varaždinu.Dolaskom na mjesto intervencije,ustanovili smo da je potrebno izvući priklještenu osobu iz jednog vozila.Na vozilu smo ugasili elektro instalaciju,koja se talila i otpojili akumulatore na oba automobila.
Posted on 17 07 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video