Novosti

požar osobnog vozila

Dana 12.08.2015. izašli smo na intervenciju požara osobnog vozila u ulicu Stjepana Radića u Vidovcu. Dolaskom je utvrđeno da je došlo do požara na vozilu marke Citroen C5 i to na dijelu gdje je ugrađen radio prijemnik. Požar je do našeg dolaska ugašen sa S1 aparatom od strane članova DVD-a Vidovec, a mi smo otpojili akumulator i provjerili da nema zaostalog žara.

Posted on 13 08 2015 by JVP VARAŽDIN
Požar stambenog objekta
Dana, 11.08.2015. godine u 22:08 sati izašli smo na požar stana u Koprivničku ulicu 6c/VI u varaždinu. Izašli smo sa gasnim vlakom NV, AIL, AC i 8 djelatnika. Dolaskom na mjesto intervencije ustanovili smo da je vlasnici zagorjela večera, te je stan samo provjetren.
Posted on 12 08 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – uklanjanje grane stabla
Dana 09.08. 2015. godine, izašli smo na tehničku intervenciju uklanjanja grane stabla koja je prijetila prolaznicima u Koprivničkoj 23 A u Varaždinu.
Posted on 10 08 2015 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija – otvaranje vrata
Dana 09.08. 2015. godine, izašli smo na tehničku intervenciju otvaranja vrata trgovačkog centra Billa u Varaždinu, na zahtjev voditeljice centra. Dolaskom je utvrđeno da intervenciju nije moguće izvršiti zbog utvrđivanja okolnosti događaja od strane policije.
Posted on 10 08 2015 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video