Novosti

Tehnička intervencija – uklanjanje stabla sa ceste
Dana 09.02.2016. izašli smo na tehničku intervenciju uklanjanja strušenog stabla u Dravskoj Poljani u Varaždinu. Dolaskom smo utvrdili da se stablo srušilo preko ceste i da ga vlasnici pokušavaju ukloniti. Uz pomoć motorne pile razrezali smo stablo, te ga uklonili s ceste.
Posted on 10 02 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora

Dana 08.02.2016. izvršili smo gašenje požara otvorenog prostora uz zapadnu obilaznicu Hrašćica - Gojanec u Varaždinu. Dolaskom na mjesto utvrđeno je da se radi o požaru trave površine 30 x 10 m koji smo ugasili sa 200 l vode.

Posted on 09 02 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar otvorenog prostora - stabla

Dana 08.02.2016. izašli smo na intervenciju požara stabla u ulici Baruna Trenka u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da gori stablo jabuke. Požar smo pogasili sa vitlom za brzo gašenje i 50 l vode.

Posted on 09 02 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar napuštenog objekta
Dana 07.02.2016. izašli smo na dojavu o požaru napuštenog objekta bivše tvornice „22 decembar“ u ulici Vladimira Gortana u Varaždinu. Dolaskom smo utvrdili da se radi o požaru gume koju je netko bacio na balkon navedenog objekta. Na balkon smo se popeli uz pomoć ljestve sastavljače, te gumu pogasili vitlom za brzu navalu pri čemu smo utrošili oko 200 l vode.
Posted on 08 02 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video