Novosti

Požar dimnjaka
Dana 30.12.2016. u 16:36 sati izašli smo na intervenciju požara dimnjaka u ulicu K. Trpimira u Varaždinu. Na intervenciju je upućeno NV sa 4 člana posade. Dimnjak je ugašen uz pomoć protupožarnog aparata. Povratak u postrojbu je bio u 17:34.
Posted on 02 01 2017 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija-otvaranje vrata

Dana 30.12.2016. na dojavu građana, izašli smo na tehničku intervenciju otvaranje vrata kuće,u Primorskoj 20,Varaždin. Otvorili smo vrata stavivši kvaku u bravu wc-a u kojem je zaglavio stanar te se vratili u postrojbu.

Posted on 30 12 2016 by JVP VARAŽDIN
Požar drvene kućice

Dana 21.12.2016. izašli smo na požar drvene kućice na Bombellesovoj cesti u Varaždinu. Dolaskom na mjesto intervencije zatečeno je krovište drvene kućice u plamenu. Gašenje smo vršili sa dva mlaza, pri čemu je utrošeno oko 3000 l vode. Nakon gašenja, provjerili smo cijeli objekat, te se vratili u postrojbu.

Posted on 22 12 2016 by JVP VARAŽDIN
Tehnička intervencija - prometna nezgoda
Dana 20.12.2016.po dojavi policije izašli smo na tehničku intervenciju prometne nezgode u Korenjak,općina Maruševec.Na intervenciju smo izašli tehničkim vozilom i četiri djelatnika. Usporedno našim izlaskom alarmiran je i DVD Maruševec. Prema dojavi,vozilo se nalazi na krovu i treba izvući priklještenu osobu. Našim dolaskom utvrđeno je da su vatrogasci DVD Maruševec uspjeli izvući unesrećenu osobu i predali je djelatnicima Hitne medicinske pomoći. Mi smo vozilo okrenuli na kotače i otpojili akumulator te se vratili u postrojbu.
Posted on 21 12 2016 by JVP VARAŽDIN

<< Previous Next >>

Powered by CuteNews

Članovi natjecateljske desetine posjetili spomen područje Vukovar

Prilikom sudjelovanja na posljednjem kolu Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice koje je održano 12. 09. 2015. godine u Đakovu, članovi natjecateljske desetine Javne vatrogasne postrojbe Grada Varaždina vrijeme prije nastupa na natjecanju iskoristili su za posjet  Vukovaru.  Posjetili su: Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Mjesto sjećanja u Vukovarskoj bolnici, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, Masovna grobnica Ovčara, arheološko nalazište Vučedol, Centar Domovinskog rata i Križ na ušću Vuke u Dunav. Na Ovčari, groblju i kod križa zapaljene su svijeće u spomen na žrtve Vukovara. Boravak u Vukovaru iskorišten je i za kratak razgled gradskog središta. Fotografije pogledajte u Galeriji 

 

 

 

Video