Tri požara otvorenog prostora

Dana 19.03.2020 u 08:41 sati zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora na cesti prema Novoj Vesi. Izašli smo sa jednim vozilom i dva djelatnika. Dolaskom na mjesto utvrđeno je da gori trava i nisko raslinje na površini od 100 m2 koje smo pogasili uz pomoć vitla za brzu navalu i utrošak od 100 litara vode.

U 16:13 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora na području kod zapadne obilaznice prema Hraščici.Izašli smo sa jednim vozilom i tri djelatnika. Dolaskom na mjesto gorjela je trava i nisko raslinje na površini od 500 x 500 metara, pa je u pomoć pozvan i DVD Gojanec. Požar je ugašen uz pomoć vitla za brzu navalu i utrošak od 2500 litara vode. Mi smo upućeni na drugu intervenciju, a na mjestu su ostali vatrogasci DVD-a Gojanec.

U 17:00 sati zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora na Bombellesovoj cesti prema kanalu. Izašli smo sa jednim vozilom i dva djelatnika. Gorjela je površina od 1ha, ali je bio nepristupačan teren pa je pozvana pomoć. Ubrzo su stigla još tri djelatnika sa još jednim vozilom. Požar je ugašen uz pomoć vitla za brzu navalu i utrošak od 5000 litara vode. Nakon što više nije bilo opasnosti od ponovnog zapaljenja izvršena je posprema i povratak u postrojbu.

Skip to content